Login
  • Username:

    Password:
  • Remember my login on this computer
  • Register
Categories
  • 1 (6)
Users online
  • Users: 1 Guest
  • Most Users Ever Online Is On December 18, 2017 @ 7:28 pm

Overstap naar andere site!

March 1st, 2010

Helaas zijn wij genoodzaakt over te stappen naar een andere site. Door de vele fouten van Informe is de gallery helemaal verminkt.

Waar gaan we verder? Nou, we zien jullie graag terug op http://digiscrapnederland.forummotion.com/portal.htm

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Nu ook een shop in het forum!

November 17th, 2009

Nu ook een shop in het forum! HP Design en ikzelf (Scrappie Irene) hebben onze kits in de shop gezet! Vanaf nu kun je onze kits dus ook op DSNL kopen!

Je vindt onze shops hier:

HP Design       en       Scrappie Irene

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Interview met Petra (Pepeetje 2104)

October 17th, 2009

Petra (misschien beter bekend als Pepeetje2104) is een getalenteerde designer van digitale scrapkits! Ze maakt zulke mooie kits.
Maar ik wil wel eens wat meer over haar weten. Daarom heb ik een klein interview met haar gehouden.

Wil je in het kort wat over jezelf en je familie vertellen?
Ik ben dus Petra bekent als Pepeetje2104 of HP design.
Ben getrouwd met Sam en we hebben 2 dochters, Lisa 20 jaar en Sarah 17 jaar.
Ze zitten allebei nog op school, Lisa is met het laatste jaar spw 4 bezig en gaat als het goed is volgend jaar naar het HBO.
Sarah volgt de opleiding Secretarieel medewerkster. Ze heeft jammer genoeg afgelopen jaar een heel school jaar gemist vanwege dat ze diabetes 1 bij haar ontdekte
en de opleiding die ze deed lichamelijk te zwaar voor haar was. Ze heeft namelijk een beperking aan haar rechter arm waardoor ze eigenlijk veel dingen niet kon doen.
Maar deze nieuwe opleiding vind ze leuk en ze gaat er helemaal voor :-)
Sam brengt zijn dagen door in een bijen winkel en imkerij.
En ik doe vrijwilligers werk met kinderen, onder andere knutselen en kinder disco’s.

Hoe en wanneer ben je met digital scrapbooking in aanraking gekomen?
Oh wanneer ben ik met digitaal scrapbooking in aanraking gekomen, ik denk een jaar of 2/3 geleden.
Eigenlijk is dat de schuld van Brigitte aka scrappassie :-) We kenden elkaar van atc kaartjes maken. We waren allebei lid van verschillende atc groepen.
En zij liet me eens een digitaal atc kaartje zien… tja ik was helemaal verkocht. Heb veel van haar geleerd…. elke keer maar vragen hoe iets moest enzo :-)
En sindsdien knutsel ik erg veel op de computer en weinig meer met echt papier en lijm.

Sinds wanneer maak je ook zelf scrapkits?
Ik denk dat ik nu ongeveer sinds een jaar of anderhalf bezig ben met kits maken, eerst alleen maar freebies en nu ook voor de verkoop. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het al een keertje heb opgegeven :-) maar ik kon het toch niet laten.

Waar haal je je inspiratie vandaan bij het ontwerpen van een nieuwe kit?
Waar ik de inspiratie vandaan haal ??? dat is heel verschillend. Ik kijk veel naar andere kits wat hun als kleuren gebruiken en elementen. Soms zie ik wel eens iets in een boek waarvan ik denk, dat is een mooie kleuren combinatie. Ik koop elke 2 maanden het scrapbook magazine en daar haal ik best wel veel ideeën uit. Mijn laatste kit Dreamy (is nog niet in de winkel) heb ik de kleur gekozen door een vest en shirt wat ik heb gekocht hahaha zo zie je maar het komt soms overal vandaan.

In welke shops kunnen we je scrapkits terugvinden?
Mijn kits zijn te vinden op de nederlandse site Digiscrap.nl en op de nieuwe site van Jopke http://www.scrapinsiders.com

Werk je met een Creative Team om je kits te promoten of wil je dat gaan doen?
Ik werk nog niet echt met een creatief team. Al moet ik Corrie ( Jumlai) niet vergeten. Die schat maakt elke keer weer wat moois van mijn kits. Bij scrapinsiders werken ze met een heel CT team. Die werken met alle kits die uitkomen.
Ach wie weet als ik wat meer kits ga maken dat ik ooit nog eens een CT call ga doen. Maar op het ogenblik ben ik zoals ik het noem … een luie designer, gewoon lekker rustig wat aan prutsen :-)

Zit je zelf in een Creative Team? Zoja, van welke designers?                                                                                                                                                                                                                                           

Op het ogenblik zit ik niet meer in een CT. Ben daarmee gestopt om wat meer te gaan designen.
Vind het wel jammer maar ik kwam echt in tijd nood. Ik heb in het CT gezeten van Dawn Inskip en Mystique Designs. En dat zijn echt Top designers :-)

Wie is je favoriete designer of wat is je favoriete shop?
 Mijn favoriete designer…. oh dat zijn er wel een paar. Dawn Inskip, Mystique Designs, Lorie Davison, Monica Larson, Starlight Designs. Een favoriete shop heb ik niet echt….

Wat doe je graag buiten digital scrapbooking?
Wat doe ik graag buiten digital scrapbooking… Ik lees graag, puzzle soms ( alleen puzzels van Victoria Frances en Ann Geddes) en als ik tijd heb maak ik graag scrap dingetjes zoals albums, doosjes, leuke kadootjes en ik vind het leuk om oude kistjes of zo te verbouwen in een beetje vintage stijl. Ook werk ik soms met pretex.
Ook wil ik me een beetje gaan verdiepen in de html kunst :-) tja dus toch op de computer. Lijkt me gewoon heel leuk om een site of een winkel zelf te maken. Maar of dat ooit gaat lukken ???? daar gaat toch wel heel erg veel tijd in zitten.

Groetjes, Petra

Bedankt Petra, leuk om wat meer van je te weten.

Elk moment kan de nieuwe kit van Petra in de shop verschijen.  De kit heet Dreamy en ziet er prachtig uit!

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Veel challenges zijn gestart!

October 8th, 2009

Het is erg leuk om te zien hoe iedereen meedenkt en meewerkt aan deze site! Meerderen van jullie wilden wel een challenge onder haar hoede nemen. En ja, waarom dan wachten tot 1 november? Iedereen wil gewoon nu al meedoen!

Dus Marleen is begonnen met de Freebie Challenge. Zij heeft een hele mooie kit en foto uitgezocht. En kijk wat Yvonne daar al mee heeft gemaakt:

en deze is van mezelf:

Ook is de Template/Sketch/Scraplift Challenge van start gegaan onder leiding van Petra. Voor oktober heeft zij een template uitgezocht met een hele leuke vakverdeling.

Dit is haar voorbeeld:

En binnenkort starten er nog veel meer leuke challenges op de site! Sharon en Jeanette gaan de Book Of Me Challenge doen en hebben al hele leuke ideeën, Henriette gaat de WordArt Challenge onder haar hoede nemen en Yvonne en ik de Foto Challenges!

En vergeet de Layout Of The Week niet! Tineke en Aukje gaan daar ook binnenkort mee beginnen!

En dan de prijsjes! Berna en Petra riepen meteen dat ze die wel wilden verzorgen! Helemaal super natuurlijk! En zelf zal ik ook wat gaan maken.

Meiden, allemaal heel erg bedankt dat jullie dit willen doen! Zowel degenen die een challenge onder haar hoede heeft genomen als degenen die de prijsjes gaan verzorgen!

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Gezellige start!

October 2nd, 2009

Meiden, wat ontzettend leuk dat jullie allemaal op deze site zijn beland! De start is super gezellig verlopen. Nu nog de kinderziektes uit de gallery.

Om te proberen heb ik even een layout in dit blog bericht geplaatst. Dit was de eerste layout die in de gallery was geplaatst. Om deze te kunnen zien, moet je wel even naar het blog! Komen jullie even kijken?

Hier kan straks ook jouw layout komen! Het lijkt me een leuk idee iedere week de winnaar van de LOTW in het zonnetje te zetten hier.

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Welkom op deze nieuwe Nederlandstalige digital scrapbooking site!

September 29th, 2009

Welkom op deze nieuwe Nederlandtalige digital scrapbooking site!

Er is een forum en ook een gallery. Alles moet nog ingericht worden, maar binnenkort kunnen we hier gaan kletsen en kun je je layouts showen.

Tot gauw!

Print This Post Print This Post
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...